Ervaren wat vormgeving en design doet met communicatie in de HR-branche?
Vacature stage vormgever
Vacature stage vormgever
Ervaren wat vormgeving en design doet met communicatie in de HR-branche?

Praktijkervaring opdoen op het gebied van vormgeving en design? Kom meewerken op de afdeling Communicatie bij P-services in Barneveld! Jij leert van ons, wij leren van jou.

Dit vragen we van jou

Ben jij die talentvolle student vormgeving/design die zijn/haar opgedane kennis graag in de praktijk wil brengen? Verras jij ons met jouw uitwerkingen? Wanneer je bij ons als stagiair aan het werk wilt, stellen we een paar voorwaarden, namelijk:

 • Kennis van en ervaring met Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop
 • Een mbo- of hbo-opleiding richting vormgeving/design
 • Een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
 • Het (door)ontwikkelen van design is jouw passie, ook op het gebied van illustraties. Je hebt tijdens je studie al een begin gemaakt met je portfolio waarin ook illustratiemateriaal zit
 • Je bent enthousiast, nauwkeurig, resultaat- en klantgericht. Alle afdelingen bij P-services zijn jouw (interne) opdrachtgevers

Wij bieden

Tijdens jouw stage krijg je een plek in ons communicatieteam dat bestaat uit vier collega’s. Drie ervan hebben zelf ook designer skills. Maar jouw frisse kijk op onze uitingen kunnen we goed gebruiken. Je gaat aan de slag met de look & feel van een van onze labels. Die vertaal je vervolgens door naar alle illustraties voor alle mogelijke uitingen. Ervaar hoe het is om als vormgever te werken in de HR-branche. Je krijgt dus een concrete opdracht (project) met bepaalde kaders. De bedoeling is dat je er zelfstandig aan werkt, maar ons actief en regelmatig bijpraat over je vorderingen en voorstellen doet. Uiteraard begeleiden we je goed.

Je kunt rekenen op een uitdagende en leerzame stagetijd. Jouw werkplek is in een fijne werkomgeving in een enthousiast team. Wij zijn een sterk groeiende organisatie met ruim 100 collega’s waarvan je onder andere de marketing- en salescollega’s regelmatig gaat spreken.  Naast een stagevergoeding bieden wij jou de mogelijkheid om je praktijkervaring te ontwikkelen. Natuurlijk geven wij je naast ons project de ruimte om te werken aan een stage- of afstudeeropdracht die we in overleg met jou bepalen. O ja, en je ontvangt uiteraard een stagevergoeding. Tijdens onze maandelijkse borrels en uitjes tijdens jouw stageperiode ben je er natuurlijk gezellig bij!

Dit zijn wij

P-services is specialist op het gebied van personeel. Al ruim 16 jaar werken we samen met werkgevers en uitzendbureaus. Wij zijn hun betrouwbare partner als het gaat om payrollen, uitzenden, personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding en - speciaal voor intermediairs - backofficedienstverlening. Met al onze kennis en ervaring over arbeidswet en -regelgeving bieden we hulp. Daarnaast hebben wij onlangs ons online vacatureplatform Jigler.nl gelanceerd, inclusief illustraties.

Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen we heel Nederland. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en medewerker is een pre in ons werk. We willen namelijk dat medewerkers juist geïnformeerd aan het werk kunnen, tijdig worden betaald en eerlijke arbeidsvoorwaarden ontvangen. Ook heeft persoonlijk contact onze voorkeur. Steeds meer bedrijven en uitzendbureaus schakelen onze hulp in voor hun personeelsbeleid, daarom maken we een mooie groei door.

Vragen over ons stage-aanbod?

Ons communicatieteam beantwoordt ze graag voor je. Je kunt hen bereiken via onderstaande gegevens.

Naam: Bettina/Kirsty/Fenny
Functie: communicatieadviseurs
Telefoonnummer: 0342 – 41 13 21
E-mailadres: communicatie@p-services.nl

Direct solliciteren?

Is dit jouw ideale stageplek? Stuur ons dan een inspirerende e-mail via communicatie@p-services.nl met de volgende informatie:

 • Jouw cv
 • Een uitgebreide motivatie
 • Eigen werk: we zien voorbeelden van jouw design en bij voorkeur illustratief werk graag terug in je portfolio
 • Studiejaar en studierichting
 • Periode waarin en de dagen waarop je beschikbaar bent
 • Eventueel de soort stageopdracht die je wilt uitvoeren, mocht je dat al weten