Vacature salarisadministrateur (40 uur per week)
Vacature salarisadministrateur (40 uur per week)

Steeds meer sectoren en bedrijven zien de HR-dienstverlening van P-services HR group als een onmisbare aanvulling op hun personeelsbeleid. In verband met onze groei zijn wij voor ons hoofdkantoor in Barneveld op zoek naar een

Salarisadministrateur (40 uur per week)

P-services HR group is een landelijke organisatie gespecialiseerd en gekwalificeerd in HR-dienstverlening. Oorspronkelijk zijn wij gestart met het aanbieden van payrolldienstverlening. Inmiddels bieden wij al vijftien jaar werkgevers en intermediairs efficiënte en effectieve oplossingen op het gebied van verzuimbegeleiding, backoffice dienstverlening en HR-advies. Daarnaast bieden wij met uwbaan.nl een online platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar vinden. Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen wij de gehele Nederlandse markt.

Onze dienstverlening staat in het teken van totaalontzorging van onze opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar een verantwoorde samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer waarin goed werkgeverschap voorop staat. Met onze expertise en deskundigheid op het gebied van arbeidswet en -regelgeving willen wij professionaliteit op HR-gebied toevoegen aan onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving

In de functie van salarisadministrateur zorg je samen met jouw collega’s van de afdeling Salarisadministratie voor de volledige salarisverwerking van onze payrollmedewerkers.
Je houdt je bezig met het uitvoeren van de volgende taken:

  • Zorgdragen voor een foutloze wekelijkse uitbetaling en facturatie conform wet- en regelgeving;
  • Advies op maat geven aan klanten, payrollmedewerkers en collega’s;
  • Loonstroken controleren en corrigeren;
  • Diverse regelingen toepassen, zoals de ET-regeling, premiekortingen en subsidies;
  • Urenverwerking controleren;
  • Verzorgen van de pensioenadministratie.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Afgeronde PDL-opleiding of aantoonbare werkervaring;
  • Kennis van gangbare cao’s;
  • Je bent enthousiast, nauwkeurig, resultaat- en klantgericht.

Wij bieden:
Een uitdagende functie binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie waar veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling zijn. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectieve verzekeringen, fietsplan en bedrijfsfitness. Medewerkers van P-services HR group hebben jaarlijks recht op 25 vakantiedagen en 6,5 atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Vragen of direct solliciteren?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jurrian van Os via telefoonnummer 0342 - 401 209. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie voor 20 juli 2018 naar sollicitatie@p-services.nl t.a.v. dhr. G.J. van den Berg.