Vacature online recruiter Barneveld
Wij zoeken voor regio midden een online recruiter
Vacature online recruiter Barneveld

Vacature online recruiter Barneveld

Werkzaamheden: (online) zoeken, werven en selecteren van de beste kandidaten voor de vacatures van onze opdrachtgevers
Werklocatie: Barneveld voor regio midden
Uren: 40 uur per week
Werkervaring: 0-5 jaar, ervaring in de uitzendbranche is geen eis, maar heeft de voorkeur
Opleidingsniveau: mbo+ (diploma) of hbo denk- en werkniveau, liefst in commerciële richting

Plek in de organisatie

Je komt te werken in onze organisatie van bijna 100 collega’s die verdeeld over onze 3 vestigingen werken. Vooral met onze accountmanagers van Sales en het Jigler-team heb jij veel contact. Over de afstemming van nieuwe vacatures met de accountmanagers die via hen of rechtstreeks van onze opdrachtgevers bij jou binnenkomen. Maar ook over welke kandidaten je voorstelt voor de vacatures. En natuurlijk regelmatig over ons gezamenlijke doel met Jigler.

Jouw werkzaamheden

Het werven van nieuwe medewerkers gebeurt steeds meer via internet. Dat gaat niet alleen gemakkelijker dan het traditionele adverteren met vacatures in print, maar vooral heel veel sneller. Bovendien levert het betere matches op. In jouw rol vind jij met onze geavanceerde software de ideale kandidaten voor de vacatures van onze opdrachtgevers. Je zet alle mogelijke online middelen in om de juiste doelgroep te bereiken en te interesseren. Jij onderzoekt waar de vakmensen die in verschillende branches nodig zijn zich mee bezighouden en hoe je ze enthousiast krijgt voor een nieuwe job. Zelfs zonder dat ze zelf actief op zoek zijn naar ander werk. Je bouwt snel een netwerk op of je bestaande netwerk verder uit en bijt je helemaal vast in deze baan met toekomst. Kortom, dankzij jou zit niemand zonder werk(nemer).

Jouw profiel

 • Mbo+ (diploma) of hbo denk- en werkniveau, liefst in commerciële richting
 • 40 uur per week beschikbaar
 • Overtuigende gesprekspartner
 • Een makkelijke beller, maar ook iemand die WhatsApp, chat of e-mail gebruikt, net wat de klant of kandidaat handig vindt. Jouw teksten zijn vlot en in foutloos Nederlands
 • Je hebt een sterk commercieel en verantwoordelijkheidsgevoel: voor iedere vacature wil jij de beste kandidaat vinden
 • Een goede planner die snel kan schakelen en altijd in oplossingen denkt
 • Klantvriendelijk en inlevend: je weet snel wat er nodig is en precies welke kandidaat bij de opdrachtgever én de vacature past
 • In bezit van rijbewijs B
 • Reistijd bij voorkeur binnen 30 minuten van ons kantoor Barneveld

Dit zijn wij

P-services is specialist op het gebied van personeel. Al ruim 17 jaar werken we samen met werkgevers en uitzendbureaus. Wij zijn hun betrouwbare partner als het gaat om uitzenden, payrollen, personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding en - speciaal voor intermediairs - backofficedienstverlening. Met al onze kennis en ervaring over arbeidswet en -regelgeving bieden we hulp. Via ons uitzendplatform Jigler.nl verzorgen wij de werving en selectie.

Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen we heel Nederland. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en medewerker is een pre in ons werk. We willen namelijk dat medewerkers juist geïnformeerd aan het werk kunnen, tijdig worden betaald en eerlijke arbeidsvoorwaarden ontvangen. Ook heeft persoonlijk contact onze voorkeur. Steeds meer bedrijven en uitzendbureaus schakelen onze hulp in voor hun personeelsbeleid, daarom maken we een mooie groei door. Kom jij ons versterken?

Dit bieden we jou

 • Een plaats in een enthousiast team in een fijne werkomgeving
 • Een prima salaris, afgestemd op jouw ervaring
 • Genoeg vrije tijd: 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een vrij besteedbaar budget: het persoonlijke keuzebudget (PKB)
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Onze collectiviteitskorting op de zorgverzekering die wij via een aantal zorgverzekeraars kunnen aanbieden
 • Laptop van de zaak
 • FiscFree: secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel, zoals een sportabonnement, fiets, computer, laptop of tablet, mobiele telefoon (inclusief bel- en databundel), weekendje weg of cadeaubon
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden
 • Onze gezellige (team)uitjes!

Meer info over deze vacature?

Neem contact op met Erik Vonk, onze commercieel directeur. Hij is dagelijks telefonisch bereikbaar via 0342 - 40 12 09.

Is dit jouw baan?

Wij ontvangen graag jouw actuele cv en pakkende motivatie (beide zijn verplicht!). Klik daarvoor op de button hieronder. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met al jouw gegevens om. Lees daarover meer in ons privacybeleid.

Let op: om te solliciteren vragen we je, nadat je op de button hieronder klikt, om een account aan te maken. Dat kan gemakkelijk en snel door het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Online solliciteren heeft onze voorkeur. Je kunt jouw cv en motivatie eventueel ook e-mailen naar sollicitatie@p-services.nl.

Solliciteer direct!