vacature meewerkstage
Kom bij ons praktijkervaring opdoen!
Zoek jij een leerzame stageplek?
Zoek jij een leerzame meewerkstage bij een snelle groeier in de HR-branche?

Kom werken bij P-services in Barneveld! De ultieme plek om HR-ervaring in de praktijk op te doen. Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij zijn continu op zoek naar studenten die bij ons aan de slag willen in de vorm van een meewerkstage.

Dit vragen we van jou

Ben jij die talentvolle student die zijn/haar opgedane kennis graag in de praktijk wil brengen en ons verrast met een frisse blik op ons vakgebied? Wij investeren in jou en stellen daarom wel een aantal voorwaarden wanneer je bij ons als stagiair aan het werk wilt, namelijk:

 • Een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
 • Een hbo-opleiding richting HRM of bedrijfskunde
 • Kennis van en ervaring met het Microsoft Office-pakket
 • Je bent enthousiast, nauwkeurig, resultaat- en klantgericht

Wij bieden

Je kunt rekenen op een uitdagende en leerzame stagetijd. Je werkt binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie met ruim 90 collega’s. Naast een stagevergoeding bieden wij jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het HR-vakgebied. Natuurlijk geven wij je de ruimte om te werken aan een stage- of afstudeeropdracht die we in overleg met jou bepalen.

Je kunt bij ons aan de slag op een afdeling die het beste bij jou past. Denk aan:

 • Salarisadministratie
 • Contractbeheer
 • Verzuim

Dit zijn wij

P-services is specialist op het gebied van personeel. Al ruim 16 jaar werken we samen met werkgevers en uitzendbureaus. Wij zijn hun betrouwbare partner als het gaat om payrollen, uitzenden, personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding en - speciaal voor intermediairs - backofficedienstverlening. Met al onze kennis en ervaring over arbeidswet en -regelgeving bieden we hulp. Via Jigler.nl verzorgen wij de werving en selectie. Ons online vacatureplatform dat meegroeit met werkzoekenden.

Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen we heel Nederland. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en medewerker is een pre in ons werk. We willen namelijk dat medewerkers juist geïnformeerd aan het werk kunnen, tijdig worden betaald en eerlijke arbeidsvoorwaarden ontvangen. Ook heeft persoonlijk contact onze voorkeur. Steeds meer bedrijven en uitzendbureaus schakelen onze hulp in voor hun personeelsbeleid, daarom maken we een mooie groei door.

Vragen over ons stage-aanbod?

Esther beantwoordt ze graag voor je. Je kunt haar bereiken via onderstaande gegevens.
Naam: Esther van der Schee
Functie: HR-adviseur
Telefoonnummer: 0342 - 40 12 09
E-mailadres: e.vanderschee@p-services.nl

Ervaringen van studiegenoten
We kunnen je daarnaast in contact brengen met eerdere P-services stagiairs van jouw opleiding die jou een goed beeld kunnen geven van de werkzaamheden en hoe zij hun meewerkstage bij P-services hebben ervaren.

Direct solliciteren?

Is dit jouw ideale stageplek? Stuur ons dan een inspirerende e-mail via a.vanelten@p-services.nl met de volgende informatie:

 • Jouw cv
 • Een uitgebreide motivatie
 • Studiejaar en studierichting
 • Periode waarin en de dagen waarop je beschikbaar bent
 • Eventueel de soort stageopdracht die je wilt uitvoeren, mocht je dat al weten.