vacature meewerkstage
Kom bij ons praktijkervaring opdoen!

Ons brede stage-aanbod op HR-gebied

Zoek jij een leerzame stageplek?
Zoek jij een leerzame meewerkstage bij een snelle groeier in de HR-branche?

Kom werken bij P-services in Barneveld! De ultieme plek om HR-ervaring in de praktijk op te doen. Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij zijn continu op zoek naar studenten die bij ons aan de slag willen in de vorm van een meewerkstage. Veel van jouw studiegenoten gingen je al voor.

Dit vragen we van jou

Ben jij die talentvolle student die zijn/haar opgedane kennis graag in de praktijk wil brengen en ons verrast met een frisse blik op ons vakgebied? Wij investeren in jou en stellen daarom wel een aantal voorwaarden wanneer je bij ons als stagiair aan het werk wilt, namelijk:

 • Een hbo-opleiding richting HRM of bedrijfskunde
 • Een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
 • Kennis van en ervaring met het Microsoft Office-pakket
 • Je bent enthousiast, nauwkeurig, resultaat- en klantgericht

Wij bieden

Je kunt rekenen op een uitdagende en leerzame stagetijd. Je werkt binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie met zo’n 100 collega’s. Natuurlijk krijg je bij P-services een vaste begeleider die regelmatig jouw werkzaamheden bespreekt en jouw functioneren om de zoveel tijd evalueert. Naast een stagevergoeding bieden wij jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het HR-vakgebied. Eventueel geven wij je ruimte om te werken aan een stage- of afstudeeropdracht die we in overleg met jou bepalen. Belangrijk is wel dat je je realiseert dat je voornaamste taak het meewerken op de afdeling is.

Plek in de organisatie

Je kunt bij ons aan de slag op een van de afdelingen en in de rol die het beste bij jou past:

 • Afdeling Jigler, dus met taken van een intermediair:

Jij ondersteunt de 6 collega’s van het Jigler-team met alle commerciële acties voor ons online vacatureplatform. Dat begint bij het contact leggen met bedrijven voor een samenwerking met ons label Jigler. Je zorgt voor het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor opdrachtgevers. Doet intakegesprekken met sollicitanten en legt alles wat je afspreekt vast in ons CRM-systeem. Dus alle praktijkervaring doe je bij ons op als je jouw eerste of een vervolgstap wilt zetten in de uitzendbranche terwijl je nog studeert. Met volop mogelijkheden voor een toekomst in Sales.

 • Afdeling salarisadministratie, dus met taken van een administrateur/HR-adviseur:

Je helpt jouw 8 collega’s mee met de uitbetaling van het loon aan de werknemers van onze klanten. Een foutloze uitbetaling en facturatie is hun missie, dus iedereen is pas tevreden als de klant dat ook is! Andere werkzaamheden zijn het controleren en corrigeren van loonstroken, controleren van urenverwerking en de pensioenadministratie.

 • Afdeling Support, dus met taken van een telefonist(e)/administratief medewerker:

Ons Support-team is eerste aanspreekpunt voor iedereen die met ons belt, chat of op bezoek komt (alhoewel dat er in coronatijd maar weinig zijn). Je ondersteunt jouw 5 Support-collega’s in hun dagelijkse contact met klanten en werknemers die via ons bij hen aan het werk zijn. Daarnaast heb je veel contact met alle collega’s die jij helpt met een passende oplossing voor hun verzoekjes.

 • Afdeling Inschrijvingen, dus met taken van een administratief medewerker

Alle werknemers die via ons bij onze klanten aan het werk gaan, moeten we eerst officieel inschrijven. Op deze afdeling zorg je er samen met 4 collega’s voor dat dit volledig en foutloos gebeurt.  Ook check je arbeidsovereenkomsten op juistheid, of ze compleet zijn en controleer je de contractinvoer in ons systeem. Belangrijk op deze afdeling is dat je rekening houdt met cao's, belastingwetgeving en NEN-4400-1.

 • Afdeling Contractbeheer, dus met taken van een HR-adviseur

Hier regel je met 3 collega’s de verwerking van contractverlengingen en contract-beëindigingen. Daar horen allerlei (HR-)administratieve werkzaamheden bij zoals het aan- en afmelden van werknemers bij allerlei (overheids)instanties en het verwerken van gegevens. Je hebt veel bel- en mailcontact met onze klanten en de medewerkers over hun contracten.

 • Afdeling Verzuim, dus met taken van een casemanager

Met jouw 10 collega’s van het Verzuim-team begeleid je medewerkers die ziek of arbeidsongeschikt zijn. Bijvoorbeeld aan passend werk als ze moeten re-integreren. Je zorgt voor de intake van ziekmeldingen, onderzoekt waar mogelijkheden en kansen liggen voor zieke medewerkers en begeleidt hen – met hulp van je collega’s natuurlijk - in de stappen van de Wet verbetering poortwachter.

Dit zijn wij

P-services is specialist op het gebied van personeel. Al ruim 17 jaar werken we samen met werkgevers en uitzendbureaus. Wij zijn hun betrouwbare partner als het gaat om uitzenden, payrollen, personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding en - speciaal voor intermediairs - backofficedienstverlening. Met al onze kennis en ervaring over arbeidswet en -regelgeving bieden we hulp. Via Jigler.nl verzorgen wij de werving en selectie. Ons online vacatureplatform dat meegroeit met werkzoekenden.

Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen we heel Nederland. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en medewerker vinden wij belangrijk in ons werk. We willen namelijk dat medewerkers juist geïnformeerd aan het werk kunnen, tijdig worden betaald en eerlijke arbeidsvoorwaarden ontvangen. Ook heeft persoonlijk contact onze voorkeur.

Steeds meer bedrijven en uitzendbureaus schakelen onze hulp in voor hun personeelsbeleid, daarom maken we een mooie groei door. Geweldig dus om jouw eerste werkervaring in de HR-branche juist bij ons op te doen!

Ervaringen van studiegenoten

We kunnen je in contact brengen met eerdere P-services stagiairs van jouw opleiding. Zij kunnen jou een goed beeld geven van de werkzaamheden én hoe zij hun meewerkstage bij P-services hebben ervaren.

Vragen over ons stage-aanbod?

Neem contact op met Esther van der Schee, onze HR-adviseur. Zij is telefonisch bereikbaar via 0342 - 40 12 09.

Is dit jouw ideale stageplek?

Wij ontvangen graag jouw actuele cv én een inspirerende e-mail (beide zijn verplicht!) met de volgende informatie:

 • Jouw cv;
 • Een uitgebreide motivatie;
 • Studiejaar en studierichting;
 • Periode waarin en de dagen waarop je beschikbaar bent;
 • Eventueel de soort stageopdracht die je wilt uitvoeren, mocht je dat al weten.

Klik daarvoor op de button hieronder. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met al jouw gegevens om. Lees daarover meer in ons privacybeleid.

Let op: om te solliciteren vragen we je, nadat je op de button hieronder klikt, om een account aan te maken. Dat kan gemakkelijk en snel door het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Online solliciteren op ons stage-aanbod heeft onze voorkeur. Je kunt jouw cv en motivatie eventueel ook e-mailen naar sollicitatie@p-services.nl. Vergeet niet om ook dan antwoord te geven op de onderwerpen hierboven.

Solliciteer direct!