Vacature medewerker contractbeheer
Vacature medewerker contractbeheer | inschrijvingen

Functie: Medewerker contractbeheer | inschrijvingen
Taakgebieden: Administratieve werkzaamheden. Werknemersgegevens verwerken, beheren van arbeidsovereenkomsten en telefonisch en schriftelijk contact met medewerkers en klanten 
Werklocatie: Barneveld
Uren: 24 - 40 uur per week
Opleidingsniveau: Mbo+ werk- en denkniveau
Sluitingsdatum vacature: 21 september 2018

Jouw werkzaamheden

In de functie van medewerker contractbeheer | inschrijvingen maak je deel uit van een enthousiast, jong en gedreven team. Samen met 12 collega’s vorm je de afdeling Contractbeheer.

Ter illustratie een aantal van de (voornamelijk administratieve) werkzaamheden die door jou zo optimaal mogelijk vervuld moeten worden:

  • Dagelijkse systeemverwerking van gegevens van nieuw in te schrijven werknemers
  • Controleren en beheren van arbeidsovereenkomsten van nieuw in te schrijven medewerkers op juistheid en compleetheid
  • Digitaal aanbieden van arbeidsovereenkomsten aan medewerkers
  • Telefonisch en schriftelijk contact met medewerkers en klanten over nog openstaande acties.

Onze ideale kandidaat werkt geconcentreerd en nauwkeurig, neemt verantwoordelijkheid in zijn/haar werk en heeft een proactieve en klantgerichte instelling.

Dit vragen we van jou

  • Mbo+ werk- en denkniveau
  • Communicatief vaardig: je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal
  • Goed in prioriteiten stellen, je overziet je werkzaamheden en pakt die proactief op
  • Je laat je niet afschrikken door drukte en hectiek

We zoeken kandidaten die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn, werkdagen- en tijden zijn flexibel in te vullen en daardoor bijvoorbeeld prima te combineren met schoolgaande kinderen. Ook schoolverlaters of scholieren in een tussenjaar nodigen wij van harte uit om op de functie te solliciteren.

Dit zijn wij

P-services is specialist op het gebied van personeel. Al 15 jaar werken we samen met werkgevers en uitzendbureaus. We ontzorgen hen op het gebied van verzuimbegeleiding en (personeels)administratie en geven HR-advies. Met onze kennis en ervaring over arbeidswet en -regelgeving bieden we hulp. Op ons online platform uwbaan.nl komt vraag en aanbod bij elkaar. Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen we heel Nederland. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en medewerker is een pré in ons werk. We willen namelijk dat medewerkers juist geïnformeerd aan het werk kunnen, tijdig worden betaald en eerlijke arbeidsvoorwaarden ontvangen. Ook heeft persoonlijk contact onze voorkeur. Steeds meer bedrijven en uitzendbureaus schakelen onze hulp in voor hun personeelsbeleid, daarom maken we een mooie groei door. Kom jij ons team versterken?

Dit bieden we jou

Een uitdagende functie binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie waar veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling zijn. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectieve verzekeringen, fietsplan en bedrijfsfitness. Medewerkers van P-services HR group hebben jaarlijks recht op 25 vakantiedagen en 6,5 atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Vragen of direct solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Aline van Elten via telefoonnummer 0613286843. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie uiterlijk 21 september 2018 naar sollicitatie@p-services.nl t.a.v. dhr. G.J. van den Berg.