Vacature commercieel medewerker binnendienst in Barneveld (16-24 uur)
Vacature commercieel medewerker binnendienst in Barneveld (16-24 uur)

Steeds meer sectoren en bedrijven zien de HR-dienstverlening van P-services HR group als een onmisbare aanvulling op hun personeelsbeleid. In verband met onze groei zijn wij voor ons hoofdkantoor in Barneveld op zoek naar een

Commercieel medewerker binnendienst (16-24 uur per week)

P-services HR group

P-services HR group is een landelijke organisatie gespecialiseerd en gekwalificeerd in HR-dienstverlening. Oorspronkelijk zijn wij gestart met het aanbieden van payrolldienstverlening. Inmiddels zijn wij al meer dan dertien jaar De norm voor payrolling en bieden wij werkgevers en intermediairs eveneens efficiënte en effectieve oplossingen op het gebied van verzuimbegeleiding en backoffice dienstverlening. Daarnaast bieden wij met uwbaan.nl een online platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar vinden. Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss, Heerenveen en Hoofddorp bedienen wij de gehele Nederlandse markt.

Onze dienstverlening staat in het teken van totaalontzorging van onze opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar een verantwoorde samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer waarin goed werkgeverschap voorop staat. Met onze expertise en deskundigheid op het gebied van arbeidswet en -regelgeving willen wij professionaliteit op HR-gebied toevoegen aan onze opdrachtgevers.

Je houdt je bezig met het uitvoeren van de volgende taken:

  • Je pleegt telefonische acquisitie en plant afspraken met potentiële klanten op basis van targets;
  • Je werkt nauw samen met de accountmanagers;
  • Commerciële ondersteuning van de accountmanagers.

Functie-eisen

  • Je bent leergierig en wil je qua kennis en kunde verbeteren;
  • Je bent enthousiast, klantgericht, hebt lef, proactief en resultaatgericht;
  • Je bent in het bezit van een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands;
  • Je bent commercieel en ambitieus.

Wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie waar veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling zijn. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vragen of direct solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Corné Zandsteeg via telefoonnummer 0342 - 401 209. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitatie@p-services.nl t.a.v. dhr. G. van den Berg (algemeen directeur).