Vacature commercieel medewerker binnendienst in Barneveld (16-24 uur)
Vacature commercieel medewerker binnendienst in Barneveld en Oss (16-24 uur)

Voor P-services HR group in Barneveld en Oss zoeken wij een commercieel medewerkers binnendienst (16-24 uur). Je sluit aan bij onze enthousiaste binnendienstcollega's die telefonisch afspraken maken voor onze accountmanagers. Binnen deze functie werk je met targets, afgebakende taken en heb je veel contact met mensen.

Zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

  • je bent klantgericht, proactief en je hebt lef en doorzettingsvermogen
  • je bent in het bezit van een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
  • je bent commercieel ingesteld
  • je beschikt over een gezonde dosis humor, wat je in je gesprekken goed kunt gebruiken
  • je bent resultaatgericht en werkt graag in teamverband

Wij bieden

Een uitdagende functie in een sterk groeiende organisatie. De werktijden zijn flexibel in te vullen en daardoor bijvoorbeeld prima te combineren met schoolgaande kinderen. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over P-services HR group

Wij zijn een landelijke organisatie gespecialiseerd en gekwalificeerd in HR-dienstverlening. Oorspronkelijk zijn wij gestart met het aanbieden van payrolldienstverlening. Inmiddels bieden wij al vijftien jaar werkgevers en intermediairs efficiënte en effectieve oplossingen op het gebied van verzuimbegeleiding, backoffice dienstverlening en HR-advies. Daarnaast bieden wij met uwbaan.nl een online platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar vinden. Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen wij de gehele Nederlandse markt.

Onze dienstverlening staat in het teken van totaalontzorging van onze opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar een verantwoorde samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer waarin goed werkgeverschap voorop staat. Met onze expertise en deskundigheid op het gebied van arbeidswet en -regelgeving willen wij professionaliteit op HR-gebied toevoegen aan onze opdrachtgevers.

Vragen of direct solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Corné Zandsteeg via telefoonnummer 0342 - 401 209. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitatie@p-services.nl t.a.v. dhr. G. van den Berg (algemeen directeur).