Vacature casemanager verzuim
Vacature casemanager verzuim

Steeds meer sectoren en bedrijven zien de HR-dienstverlening van P-services HR group als een onmisbare aanvulling op hun personeelsbeleid. In verband met onze groei zijn wij voor ons hoofdkantoor in Barneveld op zoek naar een

Casemanager verzuim (40 uur per week)


P-services HR group

P-services HR group is een landelijke organisatie gespecialiseerd en gekwalificeerd in HR-dienstverlening. Oorspronkelijk zijn wij gestart met het aanbieden van payrolldienstverlening. Inmiddels bieden wij al vijftien jaarwerkgevers en intermediairs eveneens efficiënte en effectieve oplossingen op het gebied van verzuimbegeleiding, backoffice dienstverlening en HR-advies. Daarnaast bieden wij met uwbaan.nl een online platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar vinden. Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss, Heerenveen en Hoofddorp bedienen wij de gehele Nederlandse markt.

Onze dienstverlening staat in het teken van totaalontzorging van onze opdrachtgevers. Wij streven daarbij naar een verantwoorde samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer waarin goed werkgeverschap voorop staat. Met onze expertise en deskundigheid op het gebied van arbeidswet en -regelgeving willen wij professionaliteit op HR-gebied toevoegen aan onze opdrachtgevers.

De afdeling Uwarbo begeleidt en ondersteunt werkgevers bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Met als doel de kosten en risico's voor werkgevers én werknemers aanzienlijk te verlagen. Of het nou om een enkel ziektegeval gaat of om het terugdringen van het gehele verzuimcijfer. Wij adviseren onze opdrachtgevers inzake beleid, subsidiemogelijkheden, cofinanciering en verzekeringen.

Functieomschrijving

In de functie van casemanager ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van (ziekte)verzuim en arbeidsongeschiktheid. Je begeleidt zieke medewerkers en richt je op het beperken van schadelast rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Je stimuleert alle partijen om in het proces proactief mee te werken.

De werkzaamheden bestaan uit

 • Ziek- en herstelmeldingen aannemen;
 • Opdrachtgevers adviseren rond een casus;
 • Het werkgeversdeel van het re-integratiedossier beheren en onderhoud aan de hand van de Wet verbetering poortwachter;
 • Zelfstandig bezwaar- en beroepsprocedures voeren tegen bijvoorbeeld het UWV;
 • Interventies opstarten, de voortgang bewaken en nadien evalueert;
 • Begeleiden van arbeidsongeschikte medewerkers en hen adviseren en informeren over de (financiële) gevolgen van het ziekteverzuim;
 • Kennis van preventie en verzuim up-to-date houden. Hiervoor volg je regelmatig opleidingen en trainingen.

Jouw profiel

 • Actuele kennis van WVP, WIA, ZW, BeZaVa en Sociale zekerheid;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent proactief, assertief, creatief en flexibel;
 • Afgeronde opleiding richting HRM of casemanagement is een pré;
 • Ervaring als casemanager of in een soortgelijke functie is een pré.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een jong team in een sterk groeiende organisatie waar veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling zijn. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectieve verzekeringen, fietsplan en bedrijfsfitness. Medewerkers van P-services HR group hebben jaarlijks recht op 25 vakantiedagen en 6,5 atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.

Vragen of direct solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Buitenhuis (teamleider Uwarbo) op telefoonnummer 0342 – 411 322. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie voor dinsdag 24 juli 2018 naar sollicitatie@p-services.nl t.a.v. dhr. G.J. van den Berg.