Over ons | P-services HR group
Kennis, kwaliteit en goed werkgeverschap, dat is waarin wij ons onderscheiden.

Wij zijn P-services

Dagelijks staan wij in contact met veel mensen. Met mensen die via ons aan het werk zijn, opdrachtgevers, sollicitanten, leveranciers, pers… Maar wie zijn wij, wat doen wij bij P-services HR group en belangrijker nog, wat kunnen wij voor u betekenen? Maak kennis!

Werken in de zin van een beroep uitoefenen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat was niet anders in 2003 toen P-services werd opgericht. Sinds de eeuwwisseling is er echter veel verandering gaande in de arbeidsmarkt. Het hebben van een baan of je vak uitoefenen neemt al langer, maar zeker de laatste jaren, andere vormen aan.  Regels en wetten veranderen continu. Daarnaast hebben zowel werknemers als ondernemers behoeften en wensen als het om werk gaat.

Bent u op dit moment op zoek naar een baan of aan het werk? Heeft u zelf personeel in dienst of overweegt u om iemand aan te nemen? Werk moet goed geregeld zijn en u moet weten waar u aan toe bent. Of u nou werknemer of werkgever bent.

Dat goed regelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen dat u op de hoogte en goed voorbereid bent als het om werken gaat.

Maak een vrijblijvende afspraak