Over ons | P-services

Professionals in ons vakgebied

Over P-services
Kennis, kwaliteit en goed werkgeverschap, dat is waarin wij ons onderscheiden.

Wij zijn P-services

Dagelijks staan wij in contact met veel mensen. Met mensen die via ons aan het werk zijn, opdrachtgevers, sollicitanten, leveranciers, pers… Maar wie zijn wij, wat doen wij bij P-services en belangrijker nog, wat kunnen wij voor jou betekenen? Maak kennis!

Werken in de zin van een beroep uitoefenen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat was niet anders in 2003 toen P-services werd opgericht. Sinds de eeuwwisseling is er enorm veel veranderd in de arbeidsmarkt. Het hebben van een baan of je vak uitoefenen neemt al langer, maar zeker de laatste jaren, andere vormen aan.  Regels en wetten veranderen continu. Daarnaast hebben zowel werknemers als werkgevers behoeften en wensen als het om werk gaat.

Ben jij op dit moment op zoek naar een baan of aan het werk? Heb je zelf personeel in dienst of overweeg je om iemand aan te nemen? Werk moet goed geregeld zijn. En je moet weten waar je aan toe bent. Of je nou werknemer of werkgever bent.

Dat goed regelen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen dat jij op de hoogte en goed voorbereid bent als het om werken gaat.

Maak een vrijblijvende afspraak