Onze labels | P-services HR group
HR-advies, payrolling, ziekte en re-integratie begeleiding: met onze labels zijn wij gespecialiseerd in elk arbeidsvraagstuk.

Onze labels

P-services is werkzaam op het brede terrein van HR-dienstverlening. Dat doen wij in alle mogelijke branches en in heel Nederland.

Wij geloven dat u als ondernemer veel in uw mars hebt. Maar niet dat u in alles wat bij ondernemerschap hoort de beste kunt zijn. Of dat u uit alles evenveel plezier haalt.

Ieder zijn vak. Daarom hebben wij ons toegespitst op dat waar wij passie uit halen en eveneens bedreven en expert in zijn. Met jarenlange ervaring en specialistische kennis in huis kunnen wij opdrachtgevers blijvend ontzorgen en hun kennis verrijken als het gaat om personeelsdienstverlening. Vandaar ook onze pay off: al uw HR-oplossingen onder één paraplu.

P-services Payrollbureau

Ons bureau dat werkgevers op zowel administratief, financieel als juridisch gebied volledig kan ontzorgen als het om personeel gaat en tegelijk invulling geeft aan goed werkgeverschap.

Naar payrollbureau.nl

Backofficebureau

Onze tak die zich volledig richt op intermediairs. Als gecertificeerd backofficespecialist helpen wij startende intermediairs in het zadel en bestaande uitzendbureaus groter worden.

Naar backofficebureau.nl

Uwarbo

Uwarbo heeft alle kennis in huis om de opdrachtgevers van onze labels te adviseren en begeleiden bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Met onze persoonlijke aanpak blijven medewerkers betrokken bij het arbeidsproces.

Naar uwarbo.nl

XternHR

XternHR is ideaal voor bedrijven die hun complete personeelsbeheer en HR willen laten regelen of hun HR-afdeling willen ontzorgen. Dit kan zorgeloos met onze HR dienstverlening.

Naar XternHR
Met vestigingen in Barneveld, Heerenveen en Oss zijn wij met onze HR-dienstverlening actief in alle branches in heel Nederland.