Onze labels | P-services

Specialist in personeelsbeheer

Al meer dan 15 jaar zijn wij kennisexpert op het gebied van HR-diensten

Onze labels

P-services is specialist in alles wat met personeelsbeheer te maken heeft. Dus payrollen, uitzenden, personeels- en salarisadministratie en - specifiek voor intermediairs - backofficedienstverlening. Dat doen wij in alle mogelijke branches en in heel Nederland.

Wij geloven dat jij als ondernemer veel in je mars hebt. Maar niet dat je in alles wat bij ondernemerschap hoort de beste kunt zijn. Of dat jij uit alles evenveel plezier haalt.

Ieder zijn vak. Daarom hebben wij ons toegespitst op dat waar wij passie uit halen en eveneens bedreven en expert in zijn. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in huis kunnen wij opdrachtgevers blijvend ontzorgen en hun kennis verrijken als het gaat om personeelsdienstverlening.

Dat alles doen we op een heldere manier. Zodat het voor jou en de medewerkers begrijpelijk is. Vandaar ook onze pay off: helder personeelsbeheer.

P-services Payrollbureau

Ons bureau dat werkgevers op zowel administratief, financieel als juridisch gebied volledig kan ontzorgen als het om personeel gaat en tegelijk invulling geeft aan goed werkgeverschap.

Naar payrollbureau.nl

Backofficebureau

Onze tak die zich volledig richt op intermediairs. Als gecertificeerd backofficespecialist helpen wij startende intermediairs in het zadel en bestaande uitzendbureaus groter worden.

Naar backofficebureau.nl

Flexbureau

Met Flexbureau zet je flexibel uitzendkrachten in. Via Jigler.nl, ons online platform, verzorgen we eenvoudig en snel de invulling van jouw vacatures. Wij gaan op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor jou. En is er een match, dan regelen wij bij Flexbureau vervolgens alles wat hoort bij het dienstverband.

Naar flexbureau.nl

XternHR

XternHR is ideaal voor bedrijven die hun complete personeelsbeheer en HR willen laten regelen of hun HR-afdeling willen ontzorgen. Dit kan zorgeloos met onze HR dienstverlening.

Naar XternHR

Jigler.nl

Join Jigler.nl en vind in no time jouw ideale job.

Naar Jigler.nl
Met vestigingen in Barneveld, Heerenveen en Oss zijn wij met onze HR-dienstverlening actief in alle branches in heel Nederland.