Onze labels | P-services

Specialist in personeelsbeheer

Al meer dan 17 jaar zijn wij kennisexpert op het gebied van HR-diensten

Onze dienstverleningen

P-services is specialist in alles wat met personeelsbeheer te maken heeft. Dus payrollen, uitzenden, personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding en - specifiek voor intermediairs - backofficedienstverlening. Dat doen wij in alle mogelijke branches en in heel Nederland.

Wij geloven dat jij als ondernemer veel in je mars hebt. Maar niet dat je in alles wat bij ondernemerschap hoort de beste kunt zijn. Of dat jij uit alles evenveel plezier haalt.

Ieder zijn vak. Daarom hebben wij ons toegespitst op dat waar wij passie uit halen én bedreven en expert in zijn. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in huis kunnen wij opdrachtgevers blijvend ontzorgen en hun kennis verrijken als het gaat om personeelsdienstverlening.

Dat alles doen we op een heldere manier. Zodat het voor jou en de medewerkers begrijpelijk is. Vandaar ook onze pay off: helder personeelsbeheer.

Jigler Uitzenden

Wij zetten ons uitgebreide netwerk in om de beste kandidaat voor jouw vacature te vinden. En jij maakt gebruik van onze flexibiliteit. Zo vul je gaten in de bezetting zonder vast te zitten aan extra personeelskosten wanneer de drukte of klus voorbij is.

Meer over uitzenden

Jigler Payroll

Het hebben van personeel brengt extra regelwerk en risico’s met zich mee. Met payroll hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Wij zetten de medewerker, onder jouw arbeidsvoorwaarden, bij ons op de loonlijst en nemen daarmee de werkgeverstaken en
-risico’s uit jouw handen. Ervaar zo de lusten zonder de lasten van personeel.

Meer over payroll

Jigler.nl

Wie op zoek is naar een baan kan terecht op Jigler.nl. Dit platform biedt toegang tot een netwerk van honderden recruiters verspreid over heel Nederland. Samen zoeken wij naar de ideale baan. Met een breed scala aan vacatures, voor verschillende opleidingsniveaus en branches, hebben wij voor ieder wat wils.

Naar Jigler.nl

Backofficebureau

Onze tak die zich volledig richt op intermediairs. Met een op maat gemaakte dienstverlening helpen wij startende intermediairs in het zadel en bestaande uitzendbureaus groter worden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé backofficespecialist in de uitzendbranche.

Naar backofficebureau.nl
Met vestigingen in Barneveld, Heerenveen en Oss zijn wij met onze HR-dienstverlening actief in alle branches in heel Nederland.